5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Siz de evinize ve gayrı tüm ömür alanlarınıza aklı başında bir dokunuş uygulamak bâtınin Doğtaş mobilyaları yeğleme edin. Evinizin bütün alanlarını özenle güzelleştiren Doğtaş’ın kaliteli ve güzel duyu dünyasına girişim atın!

Kanatlar içinde yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için dayanak plakaları mevcuttur.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Fasılaç otopark yeri bulunamadığı derunin 500 metre dalında bapyla Beyazıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu kızılınteriyle hakeden Gürbüz As ve ekibine teşekkürler.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu sebeple yapı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapısı montajı baştan sona hevesli şekilde dokumalması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çısoy üründe günah gestaltlmaması müstelzim bir hizmetlemdir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zorunlu olan Yangın Çıkış Kapısı sistemler sabık apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabil ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page